прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
13 јун 2017

"Златни виолински кључ"

Неколико година већ наши певачи освајају прва места на општинском и градском такмичењу. То је резултат њиховог талента и труда, али и великог рада ученика и наставника.

            Пријатељи деце Београда доделили су наставници музичког, Љиљани Степић, признање „Златни виолински кључ“ за изузетан педагошки рад, постигнуте резултате на градским такмичењима и промоцију „Дечјих музичких свечаности Београда“ у периоду 2013-2017. године.

             Честитке!

13 јун 2017

Најбољи промотери школе

Сваке године организује се лепо дружење и подела захвалница најбољима. Ту су ученици такмичари, родитељи сарадници, наставници, спонзори...

  Сваки успех је на првом месту успех појединца, али заједно чине успех школе. Јер, школа није само зграда, школа смо сви ми. Зато се захваљујемо свима који су на најбољи начин презентовали "Вељка" и помогли да успешно школује и васпитава генерације.

 

06 јун 2017

Завршна приредба 2/2

Позивамо Вас на  Јавни час -  приредбу одељења  2- 2 која  ће се одржати  у 

четвртак у 18: 00 часова у малој школској згради. 
 

Одељење  2-2 и  учитељица Ана Милосављевић

06 јун 2017

Мале олимпијске игре - трећаци и полигон спретности

Ученици трећег разреда су 19.маја у ОШ,,Ћирило и Методије“ учествовали на Малим олимпијским играма – ПОЛИГОН СПРЕТНОСТИ. Такмичиле су се две екипе – девојчице и дечаци и показале  велику брзину и спретност, те тако понеле титулу првака општине Звездара која нас је одвела даље на градско такмичење у Комбанк арену , 26.маја.

Поред 12 општина ученици наше школе су се изборили за 6. место – дечаци и 5. место девојчице. Пресудиле су секунде и конкуренција је била опасна,  а наши ученици су показали прави спортски дух, истрајност и тимски рад. Наравно, све је испраћено уз велику помоћ и подршку родитеља на чему им овим путем захваљујемо.

ЧЕСТИТАМО!!!!   Мало слика...

05 јун 2017

Боје мира - Мир почиње од мене!

Представници  Peace Run Srbija изабрали су нашу школу да, поводом међународне Трке мира и међународног Дана мира УН - 21. септембар 2017.године, пошаље радове са ликовног конкурса на светску изложбу под називом БОЈЕ МИРА.  Тема за 2017.годину је - МИР ПОЧИЊЕ ОД МЕНЕ. Изложба  ће бити постављена у КОЛОСЕУМУ у Риму, а на конкурсу  учествују деца основних и средњих школа из целог света.

         Тим поводом је у нашој школи 29.маја организована  изложба којој су присуствовали представници Peace Run Srbija, ученици и родитељи. Спремљен је и пригодан програм ученика од  предшколског до 4.разреда наше школе. И гости су спремили  за нас кратак програм. Преко ШТАФЕТЕ МИРА послата је порука за мир у свету од стране наших ученика, а преко 40 радова је отпутовало за Рим.

         Овим путем желимо да се захвалимо представницима Peace Run Srbija, на сарадњи и одабиру баш наше школе за извођење овог пројекта.

Целу активност забележили смо фотографијама.

прва/ претходна страна/ 1 2 3 4 5  ... /следећа страна /последња 
Администрација      Законом заштићено. Сва права задржава   Ti Computers Solutions