———————————————————————————–

———————————————————————————–

Школска 2019/2020.г.

———————————————————————————–

———————————————————————————–

———————————————————————————–

———————————————————————————–

———————————————————————————–

————————————————————————————-

————————————————————————————

8. разред

Драги моји ученици, данас 17. 3. 2020. почело је са емитовањем предмета физике на РТС 3. Данас је у оквиру наставне јединице: Електрична струја (систематизација) обновљено све што смо на часовима радили. Потребно је да сами поставити што више питања и дате писани одговор, јер ћу постављати питања на које ћете би давати одговоре и проследићете ми на мејл fizikazoran.678@gmail.com. Све што пронађете на интернету увеези електричне струје пошаљите на мејл, али уз образложење зашто је то битно и важно.

7. разред

Поштовани ученици, почиње учење које емитује РТС 3. Потребно је да пратите сваку лекцију, јер ће након те лекције бити постављена питања за рад. На ова питања ћете одговарати на мејл fizikazoran.678@gmail.com који је отворен за те потребе и биће актуелан до завршетка школске године. Будите активни и пратите сајт школе, јер ће на њему бити све информације у вези физике.

6. разред – за сва одељења

  Поштовани ученици, почиње учење које емитује РТС 3. Потребно је да пратите сваку лекцију, јер ће након те лекције бити постављена питања за рад. На ова питања ћете одговарати на мејл  fizikazoran.678@gmail.com  који је отворен за те потребе и биће актуелан до завршетка школске године. Будите активни и пратите сајт школе, јер ће на њему бити све информације у вези физике.   

ФИЗИКА 6-3,4 Поштовани ученици 6-3 и 6-4 за вас важе све објављене информације. За додатне консултације, можете се обратити и на мејл  snekilita@gmail.com.