„Ђачко паркинг место“ – акција

„Ђачко паркинг место“ – акција

У оквиру акције „Ђачко паркинг место“, ЈКП „Паркинг сервис“ по седми пут је основним школама са подручја зонског система паркирања донирало наставна средства.

Подела донација је организована у ОШ „Јован Дучић“ на Н. Београду где је започео и нови циклус едукативних предавања за ђаке прваке о основним правилима понашања у саобраћају. Тиме је свечано завршен седми циклус акције „Ђачко паркинг место“, а уједно започет и нови циклус предавања у оквиру акције „Ђаци вас моле, успорите поред школе“.

Наша школа је од почетка у овом пројекту и на свечаности је директорки школе уручена донација,  интерактивна табла са пројектором.

https://www.parking-servis.co.rs/storage/8079/web-Direktori-osnovnih-skola-koji-su-ucestvovali-u-akciji-Djacko-parking-mesto.jpg

Претходни Ноћ истраживача

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.