Посета Међународном сајму намештаја и унутрашње декорације

Посета Међународном сајму намештаја и унутрашње декорације

На Међународном сајму намештаја представила се цела дрвна индустрија – од фазе примарне прераде дрвета до израде финалних производа. У „делокруг“ ове манифестације спада и уређење ентеријера, као и промоција производа свих пратећих индустија – произвођача најразличитијих репроматеријала и машина које се користе у производњи намештаја.

Посетили смо како домаће тако и стране излагаче. Наравно, као и сваке године ученици су проверавали сваки део намештаја на који је могло да се седне или легне.

Видели су различите врсте столица, столова, фотеља, двоседа и троседа, кревета, душека, јастука и простирки са меморијском пеном. Посетили смо и штандове са  унутрашњом декорацијом (расвета, завесе, тапете…). Посетили смо штандове који се баве производњом фурнира, савремених подних облога од дрвеата (ламинат, паркет) и других производа од дрвета.

Видели су и изложену макету Београда на води.

Ученици су имали прилику да виде изложбе домаћих излагача, младих дизајнера, ученичке радове из Техничке школе „Дрво арт “ , радове студената Шумарског факултета, великих светских компанија које се баве дизајнирањем и производњом намештаја, као и најпознатије  италијанске брендове. Наставницa ТИО и ТИТ, Наташа Лазаревић.

Претходни Обавештење о праву на бесплатне уџбенике

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.