„Срцем до циља“

Љубав је најјача и немерљива покретачка снага.Све што срцем чинимо је најчистије и најлепше и води нас у висине које се чине немогућим. Тако је љубав са часа физичког и здравственог васпитања многе наше ученике повела на спортска такмичења.

У петом разреду једна девојчица је прихватила „изазов“ и такмичила се за себе, своју породицу и нашу школу на опшинском и градском такмичењу у атлетици, у дисциплини трчање на 60 метара.  Ове школске године, у осмом разреду хтела је још једном да искуша себе у овој трци и победила. Београдска асоцијација за школски спорт препознала је оно што сви наставници наше школе чине за све наше ученике. 

 28. јануара 2021. године, представници Секретаријата за спорт и омладину града Београда и Београдске асоцијације за школски спорт, свечано су доделили плакете ученицима београдских школа и званичницима заслужним за развој школског спорта. Плакету је добила девојчица из ове приче. Теодора Петровић, ученица VIII/2. Добила је награду која се први пут додељује и први  је лауреат „Срцем до циља“.

http:// https://skolskisport.rs/2021/01/28/svecana-dodela-plaketa/