Трећа акције секције „Млади планинари“

Трећа акције секције „Млади планинари“

Рано ујутру, са Цветкове пијаце, кренуло је 47 представника ОШ „Вељко Дугошевић“ пут Јежевца. Дан је био топао, сунчан и помало ветровит, што није била сметња храброј дружини да открије још један крај величанствене Србије. Четрдесет ученика, највећим бројем трећег и четвртог разреда, предводиле су учитељице Славица Јевтовић, Јелена Гајић и Катарина Стевановић, уз свесрдну помоћ два родитеља и још два асистента.

Прешли смо око 10 километара, по шумској стази обасутој лишћем букве. Поглед у висину откривао још увек зелене крошње, иако смо загазили у новембарске дане. На врху је дувао ветар, али нам се уједно открио и прекрасан видик на суседне планине и насеља у долини која су била попут играчки.
На паузама су ученици лежали, ваљали се у лишћу, несметано се играли и били права, весела ДЕЦА. На повратку смо се зауставили и поиграли пола сата на једном дечијем игралишту. Чинило се да су уморни, а они су могли још толико!
Очекујемо и вас на наредној акцији. ДОБРОДОШЛИ!

Претходни Пројекат ,,Школа без насиља“

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.