У сусрет новом хуманитарном базару

У суботу, 1.јуна, у периоду од 10:00-13:00 часова, у школском дворишту одржаће се седми традиционални хуманитарни Пролећни базар. Организатори базара су чланови Савета родитеља и колектив школе. Тема овогодишњег базара је „Етно региони Србије“. Прикупљена средства ће се донирати за ученика наше школе.

Програм базара обухвата:

  • Продају ученичких радова;
  • Културни програм (концерт ученика наше школе у организацији наставнице музичке културе, позоришна представа редитељке Милице Пилетић и њене групе, наступ најмлађих чланова ансамбла „Коло“… );
  • Спортске активности (традиционалне дечје игре на којима ће учествовати ученици од 2-4. разреда) у организацији наставника физичког васпитања;
  • Продаја освежавајућих напитака и сланих и слатких посластица.

У школском дворишту у току трајања базара биће постављена преса за рециклажу алуминијумских конзерви, па вас молимо да узмете учешће у овој акцији.

Хуманитарни пролећни базар подржан је од стране бројних компанија, организација, удружења као и јавних личности које ће својим присуством промовисати идеју хуманости и солидарности.

Позивамо вас да у друштву својих породица, пријатеља, комшија посетите овогодишњи базар и улепшате га својим присуством и учешћем у поменутим активностима.

                                                           Управа школе

 

Поштовани,

Позивамо Вас на аукцијску продају слика која ће се одржати 1. јуна у ОШ ,,Вељко Дугошевић“ у оквиру Пролећног хуманитарног базара.

Захваљујући академским сликарима, као и приватним колекционарима, на аукцији ће се наћи дела познатих сликара: Бранка Миљуша, Косте Бунушевца, Жељке Момиров, Драгана Здравковића, Јелене Ђокић, Јелене Неговановић, Душана Момчиловића, Јелене Поповић, Вере Бикицки, Јелене Дамњановић и других. Сав новац прикупљен на аукцији, као и на Пролећном хуманитарном базару, намењен је за помоћ при лечењу Димитрија Васића, ученика наше школе.