Велико Градиште у срцу – међународни пројекат

Велико Градиште у срцу – међународни пројекат

 

У жељи да покажу и промoвишу  свој крај,  Основна школа „Иво Лола Рибар“ из Великог Градишта, у сарадњи са Општином и Друштвом учитеља општина Велико Градиште и Голубац, реализовала је пројекат „Велико Градиште у срцу“. Наша школа је узела учешће у овом међународном пројекту тако што су ученице II/1 Искра Поповић, Миња Павковић и Љубица Ракићевић биле гости ученица ОШ „Иво Лола Рибар“ у периоду 3-5. јун 2022. године.

Захваљујемо организаторима на гостопримству,  учитељици Снежани Милојковић, председници  Друштва учитеља општина Велико Градиште и Голубац, директору ОШ  „Иво Лола Рибар“, Драгану Мандићу  и многим другим колегама и колегиницама, представницима општине,  родитељима ученика који су примили нашу децу у своје домове. Посебне похвале за све људе отвореног срца који су нас дочекали у селу  Чешљева Бара и представили нам 16 старих заната.

Учествовали су представници: Северне Македоније (Скопље), Републике Српске (Бања Лука), Ариља, Ужица, Чачка, Ниша, Куле,  Сомбора, Горњег Милановца, Тутина, Краљева, Ваљева, Косјерића, Тополе, Параћина, Руме, Петровца на Млави, Крушевца и Београда.

Претходни Пролећни хуманитарни базар

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.