ЗА ПАВЛОВ ПРВИ КОРАК

ЗА ПАВЛОВ ПРВИ КОРАК

https://www.budihuman.rs/sr/korisnik/150/pavle-tasic

Поштовани родитељи,

Молимо Вас за подршку у помоћи за прикупљање новчаних средстава ради операције Павла Тасића. Павле Тасић је дечак који је ове школске године требало да постане ђак наше школе, наш ђак првак. Али нажалост, 1. септембра није могао да крене у школу са својим вршњацима, јер болује од церебралне парализе, која му отежава дуг боравак у учионици са другарима.

Решење на које Павле чека пуне три године је операција у једној америчкој болници, а која треба да се обави у новембру. Два пута је операција померана, јер није на време сакупљен неопходан новац.До 16. септембра новац мора да буде на рачуну, иначе се операција одлаже и чека се нов термин, који је тек за годину и по дана. Како време пролази и Павле расте, стање се погоршава и зато је потребно да се операција што пре обави.Павлов брат, Петар Тасић, је такође ученик наше школе и тренутно је у трећем разреду. Он му је велика подршка.У холу велике и мале зграде се налазе кутије у којима се прикупља новац за Павла. Због епидемиолошке ситуације и поштовања мера безбедности новац можете послати по деци, која ће убацити у кутије. Помозимо Павлу да овог пута крене на пут, са којег ће се вратити корачајући у нове победе.

Хвала Вам унапред добри и хумани људи. Надомак смо циља. Свим срцем смо уз Павла и навијамо да следеће године постане ђак наше школе.

Претходни ОБАВЕШТЕЊЕ – распореди смена за почетак школске 2020/2021. године

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.