47. Ђачка песничка сусретања

47. Ђачка песничка сусретања

Овогодишње општинско такмичење Ђачка песничка сусретања реализовано је новембра и то онлајн путем због епидемиолошке ситуације. Прву награду и пласман на градско такмичење освојила је наша Софија Стефановић IV/5 песмом „Стара песма“. Трећу награду освојила је Миа Вучковић IV/5 песмом „Кратка реклама“.

Софија Стефановић

У суботу, 11.децембра, у свечаној сали Градске општине Врачар, одржано је градско такмичење „Песничка сусретања деце и младих Београда“. Пошто Софија Стефановић, из здравствених разлога, није могла да присуствује такмичењу и представи своју награђену песму, Миа Вучковић је то урадила уместо своје другарице. У пратњи учитељице Невене Манчић, Миа је пред члановима градског жирија извела Софијину песму „Стара песма“. Сви учесници такмичења су добили збирку песама у којој се налази и њихова песма. Линк ка збирци: https://drive.google.com/…/1Nlb…/view…

Софији и Мии честитамо на награђеним песмама и желимо им да и даље раде на развијању песничког стваралаштва.

Претходни Шампиони Београда!

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.