Луткарско позориште трећака

Луткарско позориште трећака

Учитељице трећег разреда, Драгана Павловић (III/1), Јелена Модринић (III/2), Тања Радуловић (III/4) и Невена Манчић (III/5), су са својим ученицима на часовима Пројектне наставе, а у оквиру пројекта Позориште лутака правили лутке, а потом су ученици извели представе. Ученици III/1 и III/5 су извели представу под називом „Књига је сан који можеш да држиш у руци“, III/2 представу „Снежана и седам патуљака“, а III/4 „Растемо као једно, бољи смо заједно“.

Представе „Растемо као једно, бољи смо заједно“ и „Књига је сан који можеш да држиш у руци“ су послате на такмичење „Лутка у школи“ у организацији Друштва учитеља Београда.

Ове године нисмо били у могућности да идемо у позориште, али је позориште дошло код нас – направили смо дивне игроказе. Наша школа је прерасла у позорницу…

III/1 и III/5 – „Књига је сан који можеш да држиш у руци“ https://youtu.be/l5fREupEnaM

III/2 – „Снежана и седам патуљака“ https://www.canva.com/design/DAEc9hWJHQc/S3bMXhc7bp6bbykWhxsr4A/watch?utm_content=DAEc9hWJHQc&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=homepage_design_menu

III/4 – „Растемо као једно, бољи смо заједно“ https://www.youtube.com/watch?v=aKtkWwPdbec

Претходни „ДУГОШЕВИЋИ“ СА ТАТАМИЈА

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.