ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Поштовани родитељи,

Дана 16.5.2022.године наша, као и велики број београдских школа, примила је претећу поруку путем електронске поште чији је садржај указивао на потенцијално угрожавање безбедности ученика и запослених унутар установе.

У сарадњи са полицијом ученици који су похађали наставу у преподневној смени изведени су из школских зграда. Имајући у виду да школски објекти нису прегледани од стране контрадиверзионалних јединица МУП-а до почетка наставе у послеподневној смени , настава је организована онлајн.

Истог дана, око 23 часова, контрадиверзионалне јединице спровеле су преглед школе и утврдиле да су школски објекти безбедни за коришћење.

У складу са упутством ШУ Београд, настава за уторак, 17.мај, у преподневној смени је организована онлајн, с обзиром да је преглед реализован у касним вечерњим часовима претходног дана. У послеподневној смени настава се реализује непосредно у школи.

Овом приликом желели бисмо да се захвалимо родитељима на сарадњи и подршци коју су пружили кроз стрпљење, разумевање и помоћ у виду достављања воде, освежавајућих напитака и слично.

Такође похваљујемо наше ученике и запослене који су у овој изненадној и непријатној ситуацији показали високи степен одговорности, прибраности и ефикасности.

Директор школе, Весна Ћировић