Сјајни резултати наших одбојкаша

Сјајни резултати наших одбојкаша

Поводом општинског такмичења из одбојке (у свим категоријама), које је претходних дана одржано у нашој школи, попричали смо са наставницима физичког васпитања, Милицом Јевтић и Марком Пајићем. Разлога за славље било је доста, с обзиром на успехе ученика наше школе.

  • Како сте задовољни овогодишњим резултатима из одбојкашког такмичења?
  • Што се тиче овогодишњих резултата у одбојци, у мушкој категорији седмог и осмог разреда, освојили смо прво место на општинском такмичењу, док су млађи разреди освојили треће место, што је такође велики успех.

У својој категорији, девојчице су биле одличне. Најважније је било то што смо успели да формирамо добре екипе. Девојчице млађе категорије су освојиле прво место на општини, а старија категорија треће место, ипак најбитније је било што су играле срцем за школу.

  • Колико дуго су трајале припреме за такмичење­?
  • У суштини припреме су трајале од почетка ове школске године. Већ када су припреме почеле, екипе су већ биле мање-више формиране. Када све сумирамо, интезивне припреме помогле су при освајању већих резултата.
  • Како сте задовољни одвијањем самог такмичења?
  • Такмичње је протекло мирно, без инцидената, у фер и коректној атмосфери. Ђаци су имали прилику да навијају за своје школе. Сви су се показали као примерена публика. Као организатори такмичења, важно је да размишљамо о васпитном аспекту школе и такмичења, а не само да јуримо успешне резултате.

Као што сте већ прочитали, такмичење је прошло у најбољем реду и ђаци су постигли сјајне резултате. Са радошћу и спортским духом, очекујемо предстојећа такмичења.

Петра Жагар

Александра Златков 8/1

Претходни Традиционални хуманитарни Новогодишњи базар

Leave Your Comment

Пратите нас

Logo-veljko

Основна школа „Вељко Дугошевић” поседује изузетан наставни кадар који вредно и посвећено ради са својим ђацима. Стога и постоји дугогодишња пракса да се у нашу школу уписују нарочито даровита деца, која касније најчешће постају успешни гимназијалци.

ОШ Вељко Дугошевић © 2022. Сва права задржана.